~ en sida för oss som är nyfikna på nära föräldraskap.

Bärselar från Baby tula i KoKoBello Barnbutik – många fina mönster

Prisbelönta Baby Tula erbjuder bärselar som förenar trend och funktion med lång användningstid. En stor del av Tulas globala framgång kan förklaras med vackra och varierande mönster på ergonomiska och bekväma bärselar från nyfödd till 4 år eller längre. Tula är det självklara valet för stilmedvetna föräldrar.

I KoKoBello Barnbutik hittar du alltid alltid många olika mönster på bärselar från Tula.

157477016-origpic-ba947e

Free to Grow är en bekväm och ergonomisk bärsele från Baby Tula för dig och ditt barn. Free-to-Grow är justerbar och ergonomisk från det att barnet är nyfött (3,2 kg) upp till 20 kg. Frampanelen har tre justerbara breddinställningar och två höjdinställningar som enkelt anpassas efter ditt barn. Inget spädbarnsinlägg behövs. Bärselen är lätt att använda. Den finns i många härliga mönster i KoKoBello.

140068272-origpic-3feeb5

Standard från Baby Tula är en ergonomiskt designad bärsele med extra vaddering kring benen för att ditt barn ska sitta extra bekvämt. Kan användas från 7–20 kg eller från 3,2 kg med spädbarnsinlägg. Standard är lätt att justera och kan användas i flera bärpositioner, både på magen och på ryggen.

 

156462754-origpic-ea9dc1

Toddler  från Baby Tula är bekväm och ergonomisk både för dig och för ditt barn. Den har också den högsta och bredaste panelen av alla Baby Tulas modeller, och kan därför användas för barn mellan 11 och 27 kg (ungefär 18 månader och upp till 4 år). Bärselen är lätt att justera och kan användas i flera olika positioner. På mage och på din rygg. Den finns i många härliga mönster i KoKoBello Barnbutik. 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>